Boende

På gården har Ola byggt två lägenheter med naturmaterial. Lägenheterna hyr vi ut veckovis under sommaren. Stora lägenheten finns att hyra under vår och höst dygnsvis om du väljer att stanna minst två nätter.

Lägenheterna passar utmärkt för familjer med barn i alla åldrar. Från lägenheterna har ni utsikt över grillplatsen, böljande kullar med häst- och fårhagar och hönsen som sprätter runt i det fria. Vi har fyra klappvänliga katter och en liten dansk-svensk gårdshund som gärna är med. I hästhagen finns bland annat lilla shetlandsponnyn Gilda så det finns även möjlighet för barnridning eller en tur med häst och vagn om ni vill.

Gården ligger belägen i byn Rörum, mitt mellan Kivik och Simrishamn, med cykelavstånd till Knäbäckshusens underbara stränder. I Rörum finns också Mandelmanns Trädgårdar, Franskans Creperie och Sträntemölla Naturreservat. Det finns också två golfbanor på gångavstånd.

Hyr ni en av lägenheterna har ni tillgång till stor uteplats med gasolgrill, lekstuga, lilla bäcken och ta del av djurlivet på gården i den mån ni önskar. Vi har även barncyklar till utlåning.

Sommartid sker in- och utcheckning på lördagar.

Mer om Stora lägenheten >>

Mer om Lilla lägenheten >>